Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár

Nagy-sziget

Amerikai Egyesült Államok, Hawaii-szigetek, Látnivalók

Nagy-sziget

Hawaii-szigetek, Amerikai Egyesült Államok, Látnivalók
  • Cím: Hawaii Egyesült Államok

Hawaiit általában csak a Nagy szigetként emlegetik. Felszíne 10 413 km2, partvonala 428 km. A Nagy sziget a Hawaii királyság szülőföldje. A történelem emlékei mindenütt megtalálhatók. A sziget városai falusias hangulatúak, kissé megkopott bájjal. A sokszor nem túl bizalomgerjesztő homlokzat mögött a legtöbbször azonban bájos és elragadó éttermeket, galériákat találunk.

A Nagy sziget keleti oldalán páholyból nézhetjük a teremtés menetét a Hawaii National Parkból, vízesésekben gyönyörködhetünk, vadon termő orchideavirágokat illatozhatunk az utak mentén.

Hilo közelébe érve ne hagyjuk ki a Rainbow Falls vízesést, amely kora reggel vagy késő délután a legszebb, amikor a szivárványok "összegyűlnek" a 30 m átmérőjű tavacska zuhatagánál. A legszebb vízesések közé tartozik a 128 m magas Akaka-Falls.

Kötelező látnivaló a világ legaktívabb vulkánja, a Kilauea és a körülötte található Hawaii Volcanoes National Park. Változatos élővilágának felfedezésében 240 km-nyi túraútvonal áll rendelkezésünkre.Akaka-vízesés
Hawaii-szigetek, Amerikai Egyesült Államok
Copyright: Newki   Forrás: flickr

Hawaii-szigeteki Látnivalók


0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!